Gratis verzending + Morgen in huis


Menthol is de basis van ieder Oppeppertje. Menthol is afgeleid van pepermunt, eucalyptus en pennyroyal. Het staat bekend om zijn frisheid.


Pepermuntolie is de meest veelzijdige etherische olie ter wereld! Het helpt bij het verbeteren van de mentale focus, het stimuleren van energie, het verlichten van hoofdpijn en buikpijn.


Eucalyptusolie is afkomstig van een boom uit Australië! Het heeft een uniek vermogen om immuniteit te stimuleren, antioxidantbescherming te bieden en de ademhalingscirculatie te verbeteren.


Bosbessen zijn rijk aan anthocyaninen, dit zijn paarsblauwe kleurstoffen met een sterke antioxidatieve werking. Volgens onderzoek helpen deze kleurstoffen bij behoud van de hersenfunctie en het verbeteren van uw geheugen.


Aardbeienolie vermindert uw sombere gevoelens! Aardbeien voorkomen dat aminozuur teveel ophoopt in het lichaam. De ophoping van dit aminozuur blokkeert namelijk de productie van hormonen als dopamine en serotonine.


Ieder Oppeppertje heeft een basis van olijfolie. In een Oppeppertje wordt olijfolie gebruikt om de geur van je Oppeppertje langer te behouden en je er dus langer van kan genieten!