Gratis verzending + Morgen in huis

| MENTHOL |

Menthol is afgeleid van pepermunt, eucalyptus en pennyroyal. Bij plaatselijke toediening of orale / nasale inname is aangetoond dat het helpt bij het behandelen van gastro-intestinale problemen, pijn, ontsteking en congestie.

__________________________

| PEPERMUNTOLIE |

|  EUCALYPTUSOLIE |

Eucalyptusolie komt van een boom afkomstig uit Australië! Het heeft een uniek vermogen om immuniteit te stimuleren, antioxidantbescherming te bieden en de ademhalingscirculatie te verbeteren.

| LAVENDELOLIE |

Lavendelolie is een etherische olie met een zoete houtachtige geur. Naast de heerlijke geur heeft lavendelolie ook diverse bijzondere werkingen. Lavendel werkt kalmerend, verzachtend en helpt bij depressiviteit. Ook kan lavendelolie ervoor zorgen dat emoties in evenwicht komen. 

__________________________

Bosbessen zijn rijk aan anthocyaninen, dit zijn paarsblauwe kleurstoffen met een sterke antioxidatieve werking. Volgens onderzoek helpen deze kleurstoffen bij behoud van de hersenfunctie en het verbeteren van uw geheugen. 

De antioxidanten in blauwe bessen hopen zich op in delen van het brein dat essentieel is voor intelligentie. Ze schijnen een directe interactie te hebben met verouderingsneuronen, wat leidt tot verbeteringen in de signaalfunctie van cellen.

__________________________

Aardbeienolie vermindert uw sombere gevoelens!

Het is natuurlijk niet zo dat je met deze olie een depressie kan stoppen maar aardbeien voorkomen dat aminozuur teveel ophoopt in het lichaam. De ophoping van dit aminozuur blokkeert namelijk de productie van hormonen als dopamine en serotonine, de stofjes die ervoor zorgen dat u zich gelukkig voelt. Deze blokkade kan leiden tot depressieve gevoelens, iets wat je juist wil voorkomen.

__________________________

Olijfolie is een plantaardige olie die door persing uit olijven, de vruchten van de olijfboom, wordt gewonnen. De olijfolie wordt gebruikt om de geur van je Oppeppertje langer te behouden en kan je er dus langer van kan genieten!