Waarom?

 Geur, gevoel en geheugen...

.
"Het geeft me een unieke energie, love it!"
Je reukvermogen is erg krachtig en speelt een belangrijke rol in hoe je je voelt.  Als je mensen vraagt wat hen gelukkig maakt, heeft dat opvallend vaak met geur te maken. Het reukzintuig is heel erg krachtig.  Het reukorgaan staat in contact met het limbisch systeem. Hier bevinden zich het geheugen en de emoties.  
.
Sommige geuren hebben een kalmerende werking, andere peppen ons juist op. Met elke inademing stimuleer je duizenden zenuwen in je neus die verbonden zijn met de hersenen.  Menthol creëert een gevoel van koelte, die de koude receptoren van uw lichaam stimuleren, die je een fantastisch fris gevoel geven!
 .
"Huh, een frisse energie boost?"
.
Er is een perceptie dat Oppeppertje je een energie boost gaat geven,  zoals je zou voelen na het drinken van een kopje koffie of energiedrank. Het is belangrijk om te beseffen dat we hier geen appels met peren moeten vergelijken. Consumptieproducten met cafeïne, B12, taurine en niacine zorgen ervoor dat je je goed voelt - dat is het beoogde effect van die ingrediënten.
.
| Het verschil |
Wanneer je de smakelijke menthol-, pepermunt- of eucalyptus olie inademt ervaar je een unieke dynamische en mentale energie, geen chemische energie. Het gaat je een snelle verfrissende boost geven die geweldig aanvoelt, maar op een geheel natuurlijke manier!